Gå til hovedindholdet

Støt legen

Kære forældre og børn

🤩🤩 14.740 kr. 🤩🤩
Så meget indtjente “Støt Legens” tombola ved skolefesten i november.

Pengene går som altid til forbedringer på legepladsen.

En stor tak fra “Støt Legen” for jeres hjælp og bidrag til tombolaen. Det er fantastisk at mærke støtten og opbakningen, og ikke mindst glæden over de mange flotte præmier doneret af byens butikker, jeres arbejdspladser og virksomheder rundt omkring.

En del af indtjeningen i foreningen indtil nu er brugt på at købe 3 sæt af 3 hængekøjer, der er kommet op i november på skolens udeområder. Det er elevrådet, der har ønsket netop hængekøjer med mulighed for hygge og fællesskab.

Hvis I ikke allerede har fået betalt kontingent til "Støt Legen" på 100 kr pr. husstand, så kan det stadig nås på MobilePay 465193. Husk at skrive navn og klasse på jeres barn.

I det nye år holder vi generalforsamling i marts måned, og vi vil rigtig gerne have flere med ombord. Dato meldes ud på Aula i det nye år.

Rigtig glædelig jul
Bestyrelsen i “Støt Legen”